اپل سیستم‌ عامل مک او اس مانتری را برای دسکتاپ معرفی کرد

اپل سیستم‌ عامل مک او اس مانتری را برای دسکتاپ معرفی کرد

شرکت اپل در جریان مراسم مجازی WWDC 2021 جدیدترین سیستم‌عامل دسکتاپ خود با نام مک او اس مانتری (Monterey) را معرفی کرد. نام‌گذاری این سیستم‌عامل همانند سیستم‌عامل OS X Mavericks براساس نقاط مختلف ایالت کالیفرنیا انجام شده است.

مک او اس مانتری از ویژگی جدیدی به نام “Universal Control” پشتیبانی می‌کند که به کاربران اجازه می‌دهد تا کنترل مک و آیپد خود را از طریق یک موس و کیبورد مشترک به دست بگیرند. کریگ فدریگی، مهندس نرم‌افزار کاربرد این ویژگی را به‌طور عملی به نمایش گذاشت و براساس آن کاربران می‌توانند با قردادن یک آیپد در کنار کامپیوتر مک، فایل‌های موجود در آیپد را با گرفتن و کشیدن در حافظه‌ی مک کپی کنند. این ویژگی امکان کشیدن و رهاکردن فایل‌ها بین دستگاه‌های مختلف را نیز در اختیار کاربران قرار خواهد داد.

مک او اس مانتری همچنین امکان پخش فایل‌های صوتی، ویدیو، فایل‌های نوشتاری آیپد یا آیفون را بر روی مک فراهم می‌کند. این سیستم‌عامل همچنین از ویژگی میان‌بر‌‌ها (Shortcuts) که برای اولین بار در آیپد و آیفون مورد استفاده قرار گرفته بود نیز پشتیبانی خواهد کرد. اپل پشتیبانی از اپلیکیشن Automator را تایید کرده و به گفته‌ی این شرکت، کاربران می‌توانند قسمت‌های مختلف این اپلیکیشن را به میان‌برها اضافه کنند.

مرورگر سافاری نیز در سیستم‌عامل مانتری به‌روزرسانی شده و به نوار ابزاری مرتب‌تر مجهز می‌شود. حالا بخش URL در صفحه‌های فعال مرورگر قابل دسترسی بوده و کاربران امکان دسته‌بندی صفحه‌ها و دسترسی به آن‌ها از قسمت نوار کناری را خواهند داشت. کاربران همچنین می‌توانند از این صفحه‌های دسته‌بندی‌شده در بین آیپد، آیفون و مک استفاده کرده و آن‌ها را ویرایش کنند.

سیستم‌عامل مانتری برخی از ویژگی‌های آی او اس ۱۵ و آیپد ۱۵ مانند Focus برای اعلان‌ها و SharePlay نیز پشتیبانی خواهد کرد. نسخه‌ی بتای توسعه‌دهندگان این سیستم‌عامل امروز در دسترس قرار گرفته و نسخه‌ی بتای عمومی آن در ماه جولای (تیر) منتشر خواهد شد.

لیست دستگاه‌هایی که از سیستم‌عامل مک او اس مانتری پشتیبانی خواهند کرد به شرح زیر است:

  • مک‌ بوک ایرهای تولیدشده در اوایل سال ۲۰۱۵ و بعد از آن
  • مک بوک پروهای تولیدشده در اوایل سال ۲۰۱۵ و بعد از آن
  • مک بوک‌های تولیدشده در اوایل سال ۲۰۱۶
  • آی مک‌های تولیدشده در اواخر سال ۲۰۱۵ و بعد از آن
  • مک مینی‌های تولیدشده در اواخر سال ۲۰۱۴ و بعد از آن
  • آی‌مک‌ پروهای تولیدشده  در سال ۲۰۱۷ و بعد از آن
  • مک  پروهای تولیدشده در اواخر سال ۲۰۱۳


منبع: تکفارس


دیدگاه‌ها

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

آخرین مطلب
پربیننده ترین مطالب
دسته‌بندی